Kuoron esittely

Juhlakuva 161218

Helsingin Suomalainen Klubi on kulttuuriklubi, jossa suomalaisuuden aatteelliseen pohjaan sitoutuneet eri-ikäiset miehet tapaavat toisiaan. Klubin kuoron tarkoitus on tähän arvopohjaan sitoutuen  vaalia suomalaiskansallista mieskuorolauluperinnettä uusia aluevaltauksiaan kaihtamatta. Kuoro tarjoaa jäsenilleen keskinäistä yhdessäoloa ja musiikillista nautintoa.

Kuoro järjestää vuosittain konsertteja klubin jäsenille, heidän perheilleen sekä muulle yleisölle ja lisää näin omalta osaltaan Klubin kulttuuritarjontaa. Lisäksi kuoro järjestää konserttimatkoja kotimaassa ja ulkomaille. Kuoron jäseneksi voidaan hyväksyä Klubin jäsen, jonka kuoron taiteellinen johtaja ja musiikkilautakunta ovat hyväksyneet laulukokeen perusteella.

Klubin kuoro 10 vuotta äänite (Tutustu)

Kuoron 10-vuotisen taipaleen kunniaksi julkaistiin ensimmäinen äänite syksyllä 2011. Äänitteelle on koottu kuoron parhaita esityksiä 10 vuoden ajalta. Äänitteellä on kaikkiaan 25 teosta. Klubiveli Vesa Nuotion upeasti kuvittama DVD täydentää sopivasti musiikillista antia.

Äänite sisältää myös CD:n. Äänite sopii vaikkapa merkkipäivälahjaksi.

Klubin kuoro 10 vuotta juhlajulkaisu (Lue lisää)

"On laulu sielumme sanomaa, se veljeyttä vahvistaa" on klubiveli Jouko Liusvaaran kokoama monipuolinen historiikki ja erinomainen katsaus kuoron syntyyn ja toimintaan.